click pentru a active zoom-ul
Harta se incarca
Nu am gasit nici un rezultat
deschide harta
Vedere Rutiera Satelit Hibrid Teren Locatia mea Tot ecranul Inapoi Inainte
Cautare avansata

€ 0 si € 1,500,000

Mai Multe Criterii
we found 0 results
Rezultatele cautarii tale

Contact

CBAR Muntenia

Pitesti Str. Sf. Vineri Nr. 56

Agentia Imobiliara CBAR Real Estate Muntenia si-a inaugurat sediul la inceputul anului 2012, venind pe piata argeseana cu o varietate de servicii imobiliare in domeniul rezidential, industrial, agricol si spatii de birouri, de o calitate superioara.
Suntem Acreditati de Asociatia Brokerilor Imobiliari, colaboram, administram si reprezentam in exclusivitate la nivel zonal (Arges, Valcea, Dambovita ) dezvoltatori imobiliari, institutii financiare si banci.
Agentia noastra ( website : http://cbarmuntenia.ro ), va ofera servicii profesionale de vanzari/inchirieri, consultanta imobiliara, consultanta juridica, certificat energetic, asistenta la intocmirea dosarului pentru orice tip de credit si asigurari .
Biroul nostru este situat in centrul Municipiului Pitesti, pe unul din cele mai circulate bulevarde din oras, in proximitatea unor obiective importante cum ar fi : Consiliul Judetean Arges , Pasajul Magnolia si Biserica Sfanta Vineri.
Echipa CBAR Real Estate Muntenia este formata din oameni seriosi, corecti, dinamici si dornici de a realiza lucruri indraznete.

Contacteaza-ne